KLIMAVENLIGT OG UDEN KEMIKALIER 

Det har aldrig været vigtigere at passe på sit tøj, derfor har vi styr på alle regler, og vi renser og vasker miljørigtigt, kemikaliefrit og uden brug af kemikalier - derved gør vi en stor forskel for miljøet, din hud og dit tøj. 

Vores rensemaskiner er opbygget i et lukket kredsløb, så der ikke udledes spildevand eller skidt i alle vores afløb. Helt konkret, så "vasker" man i en rensevæske og denne væske, sammen med skidt & snavs, bliver opsamlet i en destillation, som varmer rensevæsken op, så det bliver til ny ren væske. Alt skidt og snavs forbliver i destillationen og flere gange ugentligt skraber vi det ud. Derefter bortskaffes affaldet på miljørigtig vis og på den måde udledes intet i naturen. Polyester og kunststoffer indeholdende mikroplast, olie, fedt osv. bliver ikke udledt i kloakvandet. Sådan noget som mikroplast bliver ikke fanget på rensningsanlægget og udledes i sidste ende i naturen. Så på den måde er "rens" det absolut det mest miljørigtigt.

Garanti og vilkår

Vi tilbyder desværre ingen garanti på det udførte ydelser/vask på dit tøj. vi gør altid vores bedste for at få fjernet pletter fra dit tøj, men vi kan desværre ikke se om dit tøj har været behandlet før og hvilke produkter er der brugt. Vi kan altid vejlede dig, om den bedste måde til at vaske og opbevare dit tøj på, men alle valgte og ønskede tjenester er på dit eget ansvar. 

BILLEDE GALLERI